Sælg din landbrugsejendom

Landbrugsmæglerne er det sikreste valg, når du vil have vurderet eller solgt din ejendom. Vi hjælper dig med at sælge din landbrugsejendom, din frugtplantage, helårsgrund, landbrugsjord, gods, svineejendom eller anden ejendom. Vi varetager kun dine interesser og vi kommer gerne på et uforpligtende besøg for at drøfte mulighederne med dig.

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på den ejendom du ønsker vurderet.

Vores mål - Det bedste resultat for dig

Landbrugsmæglerne har i mange år været Danmarks førende ejendomsmæglervirksomhed indenfor vurdering og salg af landbrugsejendomme. Vi kommer i hele landet og har et godt lokalkendskab i stort set hele Danmark. Vi tilbyder vores viden og erfaring inden for produktionsejendomme, skovejendomme og liebhaverejendomme – herunder godser og herregårde.

Det er for mange ejere en af de største beslutninger i livet at sælge sin landbrugsejendom. Derfor er det vigtigt, at du kan have tillid til dem, der hjælper dig med det. Du kan trygt sælge din ejendom gennem landbrugsmæglerne. Vi har ingen andre interesser og sælger ikke finansiering, forsikringer eller rådgivning til køber, når vi repræsenterer sælger.

Hos Landbrugsmæglerne har vi en meget bred erfaring og viden og vi kender vores begrænsninger. Når vi kommer ud på fagområder, hvor vi ikke har kompetencen, har vi et stort netværk af eksperter på alle relevante områder.