Sælg ejendom

Overvejer du at sælge?

Det kan være en omstændig proces at stå over for et salg af sin landbrugsejendom og flere spørgsmål melder sig:

Hvilken mægler skal vælges...
Hvor meget er min bolig værd...
Hvad koster det at sælge ejendommen... 
osv.

Vi hjælpe dig gerne med en vurdering af din ejendom, så du kan overveje om det er nu, at du skal sælge dit landbrug.

Bestil en salgsvurdering her


Stor erfaring og netværk

Vi har en stor erfaring med salg af alle former af landbrug og skovbrug, og som kan sikre dig et trygt og optimalt salg, og har en stor erfaring, bredt netværk og en høj faglig kompetence.

Hos Landbrugsmæglerne sikrer vi dig fuld gennemsigtighed i alle faser af dit salg af din ejendom, og vi har i mere end 50 år formidlet og solgt produktionsejendomme, godser, liebhaver- og lystejendomme, skov- og naturejendomme og jord.

Vi har gennem vores mange år i branchen opbygget et stort netværk både i Danmark og udlandet, herunder i Holland og Tyskland.

Vi varetager kun dine interesser, og kommer gerne på et uforpligtende besøg for at drøfte mulighederne sammen med dig.

Vi sælger landbrug i hele Danmark

Landbrugsmæglerne har i over 50 år været Danmarks førende ejendomsmægler indenfor vurdering og salg af danske landbrugsejendomme.

Vi kommer i hele landet og vi har et godt lokalkendskab i stort set hele Danmark og har stor erfaring af salg og formidling danske landbrug.

Se vores ejendomme til salg

Vi er uafhængige

Det er for mange en af de største beslutninger i livet at sælge sin landbrugsejendom. Derfor er det vigtigt, at du kan have tillid til dem, der hjælper dig med det.

Du kan trygt sælge din ejendom gennem landbrugsmæglerne. Vi er helt uafhængige og har ingen interesser, som skal varetages i relation til banker, landboorganisationer, forsikring og lign.

Vi har som landbrugsmæglere en meget bred erfaring og viden og et netværk af specialister, som vi kan trække på inden for relevante områder.

Se mere om salgsprocessen

Se mere om vores mæglere

Få en helt uforpligtende og vejledende snak med en af vores landbrugsmæglere om, hvordan du opnår det mest optimale salg af din ejendom. Vi har en bred kontaktflade til mange potentielle købere og mere end 50 års erfaring med salg af danske landbrug.

Bestil salgsvurdering

Mød Landbrugsmæglerne