MØD TEAMET


Christian Schulin-Zeuthen

Indehaver, ejendomsmægler, HD, RT

csz@landbrugsmaeglerne.dk

40 57 51 07

Christian Schulin-Zeuthen er uddannet landmand, ejendomsmægler, regnskabsteknolog og HD.
Han har tidligere været ansvarlig for landbrugets lederuddannelse på Asmildkloster landbrugsskole samt Lektor på Vejlby som underviser i etableringsfag, økonomi og ledelse/strategi. Christian har således et stort netværk både i sælger og køber segmentet og har beskæftiget sig med vurdering og salg af landbrug i mere end 10 år.

Erling Bøndergaard

Ejendomsmægler, valuar og cand.agro

erb@landbrugsmaeglerne.dk

20 25 33 83

Erling Bøndergaard er ejendomsmægler, valuar og cand. agro. Han har været ansat inden for landbrugsbyggebranchen samt realkreditsektoren i mere end 20 år og derudover beskæftiget sig med landbrugshandler i over 20 år. Han sidder desuden i aktieselskabsbestyrelser og gårdbestyrelser.

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

jm@landbrugsmaeglerne.dk

20 60 30 97

Jesper Madsen er uddannet ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør.
Han har siden 1988 fungeret som skovfoged og administrativ leder på flere private skovdistrikter og sideløbende drevet eget rådgivningsfirma. Han har igennem mere end 15 år beskæftiget sig med salg og vurdering af skov- og lystejendomme.

Jens Ole Futtrup

Ejendomskonsulent, salg og vurdering

jof@landbrugsmaeglerne.dk

51 74 39 76

Jens Ole Futtrup er pr. 1. oktober 2023 ansat som ejendomskonsulent hos Landbrugsmæglerne ApS i Vejle.

Jens Ole Futtrup er landbrugsuddannet.

Han har drevet selvstændig landbrugsvirksomhed i mere end 25 år med smågriseproduktion og planteavl.

Jens Ole har erfaring med ejendomshandler og gårdbestyrelsesarbejde, tænker strategisk med ideer, der fremmer udviklingen for virksomheden.

Er desuden bestyrelsesformand i et aktieselskab med fokus på byudvikling.

I fritiden er Jens Ole meget aktiv i foreningsarbejdet som håndboldtræner, foreningsformand samt formand i Voel – Sminge lokalråd.

Svend-Åge Bruun

Ejendomsmægler, valuar og cand.agro

sab@landbrugsmaeglerne.dk

40 13 62 03

Svend-Åge Bruun er ejendomsmægler, valuar og cand. agro.
Han har tidligere været ansat ved Mejerikontoret og Landskontoret. Svend-Åge har desuden været ejendomskonsulent og centerleder indenfor landboorganisationerne. Har beskæftiget sig salg af landbrug i mere end 25 år, og driver et landbrug ved Vejle.

Er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforenings Landbrugsudvalg.

Jens Vestergaard

Ejendomsmægler, valuar og merkonom i økonomistyring

jev@landbrugsmaeglerne.dk

20 42 32 44

Jens Vestergaard er landbrugsuddannet, ejendomsmægler, valuar og merkonom i økonomistyring.
Han driver praktisk landbrug og har beskæftiget sig med landbrugshandler i over 20 år.


Anton Mikkelsen

Ejendomsmægler, cand.agro og HD(R)

am@landbrugsmaeglerne.dk

40 21 07 47

Anton Mikkelsen er landbrugsuddannet, ejendomsmægler, cand. agro og HD(R). Han driver praktisk landbrug og har været beskæftiget som økonomikonsulent og ejendomskonsulent inden for landboorganisationerne i 25 år og sidder desuden i flere aktie-selskabsbestyrelser samt gårdbestyrelser.

Henry Christensen

Landbrugsuddannet og cand.agro

hc@landbrugsmaeglerne.dk

27 64 07 77

Henry Christensen er landbrugsuddannet og cand. agro. Han har siden 1974 arbejdet som landbrugsrådgiver, heraf 10 år som økonomikonsulent og 22 år som ledende ejendomskonsulent ved landboorganisationerne i Vejle Amt. Han har i mere end 30 år drevet selvstændigt landbrug med plante- og svineproduktion.

Per Højgård Andersen

Landbrugsuddannet og cand.agro

pha@landbrugsmaeglerne.dk

20 46 53 17

Per Højgård Andersen er landmandsuddannet/cand. agro med økonomi som speciale. Har været skatterådgiver og økonomikonsulent. Derforuden 25 år som selvstændig landmand med svineproduktion (opformering). Har desuden stor erfaring i bestyrelsesarbejde og har været tilknyttet landbrugsprojekter i Rusland og Ukraine.

Tina Jensen

Sekretær og bogholder

tij@landbrugsmaeglerne.dk

86 24 40 00

Tina er uddannet på Landboforeningernes Regnskabskontor i Varde og har siden 1994 arbejdet som farmsekretær og bogholder indenfor landbrug.

Jette Holt

Advokatsekretær

jho@landbrugsmaeglerne.dk

86 24 40 00

Jette blev udlært på advokatkontor i Kolding i 1981 og har erfaring med stort set alle sagskategorier indenfor branchen. Har de sidste 25-30 år hovedsageligt arbejdet med berigtigelse af alle typer handler.

Annette Birkkjær Koopmann

Advokatsekretær

abk@landbrugsmaeglerne.dk

86 24 40 00

Annette blev udlært på advokatkontor i Svendborg i 1988. Hun har erfaring med de fleste sagskategorier indenfor branchen, men har primært arbejdet med berigtigelse af alle typer ejendomshandler.

Lejla Bøndergaard

Advokatsekretær og cand.jur

lb@landbrugsmaeglerne.dk

86 24 40 00

Er uddannet advokatsekretær og cand. jur. I en årrække ansat som advokatsekretær og gruppeleder i et realkreditinstituts retsforfølgningsafdeling.

Margit Petersen

Advokatsekretær, Sagskoordinator og Køberrådgiver

mp@landbrugsmaeglerne.dk

27 64 86 35

Margit er uddannet advokatsekretær, og har mere end 30 års erfaring fra advokatbranchen med fast ejendom som speciale. Margit har sideløbende læst til ejendomsmægler. Herefter har Margit arbejdet i en mæglerforretning i 5 år, hvor hun har tilegnet sig praktisk viden og erfaring, som sagskoordinator udfører.

Margit er specialiseret i Digital Tinglysning og er endvidere uddannet køberrådgiver hos Dansk Ejendomsmæglerforening med Tryghedsmærke.

Mie Daa Bech

Ejendomsmægler, Sagskoordinator og Køberrådgiver

mdb@landbrugsmaeglerne.dk

26 44 31 88

Mie er uddannet ejendomsmægler og har 10 års erfaring i branchen. Udover at arbejde ”i marken” gennem flere år har Mie arbejdet med sagsbehandling af bolighandler i mere end 7 år, ligesom hun også har arbejdet som vurderingskonsulent for flere kreditforeninger. 

Mies brede, praktiske erfaring og detaljeorienterede øje betyder, at hun altid leverer høj faglig kvalitet, samtidig med at hun kan gennemskue behovet i processen set ud fra både ejendomsmæglers og kundernes synspunkt. Mie er endvidere uddannet køberrådgiver hos Dansk Ejendomsmæglerforening med Tryghedsmærke.

Marcus Sondrup Stampe

It, marketing

ms@landbrugsmaeglerne.dk

22 79 97 28

Marcus Stampe er gymnasialt uddannet med kompetencer indenfor IT og marketing, samt optimering af tekniske interne processer.