Send os en besked

Diskret salg

Vi har en del ejendomme, som er til salg diskret, og hvor ejeren/sælgeren ønsker, at der ikke sker markedsføring af ejendommen.
Ejeren ønsker at ejendommen ikke er offentligt til salg. Derfor angiver vi ikke adressen på ejendommen
og vi viser heller ikke billeder af ejendommen. Her på siden viser vi et udpluk af de ejendomme som er diskret til salg.

 Ejeren ønsker, at vi finder en køber til hans ejendom, som er seriøst interesseret og som kan magte købet økonomisk.

Som køber er du altid velkommen til at kontakte os, for at høre om vi har ejendomme diskret til salg, som matcher det du søger.

Ejendomme diskret til salg

Herning

Rigtig flot lystejendom med et tilhørende areal på 11,5 ha, som ligger i et stykke ved bygningerne.

Både boligen og de øvrige bygninger fremtræder særdeles præsentabelt og flot. Her er gode muligheder for at have husdyr (heste, kreaturer, får m.v.), der udover er der gode muligheder for at anvende bygningerne til forskellige erhvervs eller hobbyformål.

Kontakt: Svend-Åge Bruun - Tlf. 40136203

Vestfyn - Herskabelig planteavlsejendom

Meget præsentabel planteavlsgård på ca. 100 ha med en særdeles god og ugenert beliggenhed. Hovedbygning fremstår herskabelig.
Jordtilliggendet ligger i én sammenhængende blok. Der er ca. 90 ha prima agerjord i meget regulære marker. Al færdsel til arealerne kan foregå uden at skulle på offentlig vej. Der er en god variation mellem agerjord og natur hvilket bidrager til en god jagt. Ejendommen har en flot beliggenhed med udsigt over landskabet og Lillebælt - En sjældent udbudt ejendom!

For yderligere info kontakt: Søren S Svanholm -Tlf. 71756354.

Sydfyn

Spændende landbrugsejendom med nicheproduktion. Samlet jordtilliggende på ca. 90 ha. Der er en god variation af agerjord, natur og engarealer med en fremragende jagt.

God beliggenhed med et harmonisk bygningssæt. Ejendommen er velegnet som investeringsejendom og der kan dokumenteres et stabilt afkast ved hel eller delvis udlejning.

For yderligere info kontakt: Søren S Svanholm -  Tlf. 71756354

Vendsyssel

Svineproduktionsejendom i Vendsyssel med 175 ha EU-areal. Jorden er godt arronderet og hovedsageligt beliggende samlet omkring bygningerne.

Ejendommen er godkendt til 330 søer, 9.600 smågrise og 7.700 slagtesvin. Staldanlægget er et velfungerende produktionsanlæg med god effektivitet.

Til bedriften hører 2 gode boliger.

Kontakt for yderligere info: Svend-Åge Bruun – Tlf. 40136203