Diskret salg

Landbrugmæglerne kan diskret finde en seriøs køber til din ejendom

Vi oplever at flere ejere af en landbrugsejendomme ønsker, at vi finder en seriøs køber til ejendommen uden at det gøres offentligt. Derfor har vi en del ejendomme, som er til diskret til salg, og hvor ejeren ønsker, at der ikke sker markedsføring af ejendommen.

Ved diskret salg tilbyder vi således, at din ejendom er målrettet til seriøse portentielle købere, som vi har i vores køberkartotek og store netværk.


Nogle af årsagerne til at vælge "diskret salg" kan være:
· Du ønsker fuld diskretion
· Andre kan ikke se at din landejendom er til salg
· Du har en længere tidshorisont i relation til dit salg

Ønsker du at høre nærmere omkring dine muligheder – Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder

Er du køber

Som køber er du altid velkomme til at kontakte os for at høre, om vi har en ejendom diskret til salg, som matcher det, du søger.

Skriv dig op i vores køberkartotek eller giv os et ring, så er du forrest i køen, når vi har nogle skuffe- eller fortrolighedssager, der matcher dine ønsker.

Skriv dig op i vores køberkartotek her


Ejendomme diskret til salg

Produktionsejendomme

Planteavlsejendom/investeringsejendom i den sydlige del af Jylland med samlet areal på 370 ha

Der er 295 ha agerjord, som er bortforpagtet. Derudover er der 22,76 ha fredskov. Alle bygninger er enten saneret eller istandsat, således at ejendommen i dag fremstår som en virkelig pæn præsentabel og velholdt ejendom. Der er flere boliger, der alle er udlejet. Desuden er driftsbygningerne og jorden udlejet. Den samlede lejeindtægt er knap 2,5 mio. kr. Kontakt Svend-Åge Bruun tlf. 40136203

Liebhaver- og Lystejendomme

Velbeliggende lystejendom 7 ha – Midt-/Østjylland

Velbeliggende lystejendom på 7 ha med udsigt til egne marker og omkringliggende skov. Boligen er gennemgribende renoveret i 2013 og fremstår sammen med udbygningen i en meget fin vedligeholdt stand. Hallen, med en lejlighed og garager, byder på særdeles mange anvendelsesmuligheder som f.eks. selvstændigt erhverv eller plads til heste/andet husdyrhold. De tilhørende arealer byder på rigtig god agerjord samt jagt og en fantastisk natur, der er perfekt for den natur/jagt interesserede. Kontakt Christian Schulin-Zeuthen tlf. 4057 5107.

Liebhaver- og Lystejendomme

Velbeliggende landejendom 15 ha – Midt-/Østjylland

Særdeles velbeliggende lystejendom på 15,2 ha med en fantastisk god bolig på ca. 200 m2 med god mulighed for udvidelse og med tilhørende driftslænger på ca. 600 m2. Værksted/lade giver gode muligheder for udnyttelse til hjemmearbejdsplads / selvstændigt erhverv og hallen giver mulighed og plads til at drive erhverv eller holde heste/andet husdyrhold. Desuden alternativ anvendelse af bygningerne f.eks. af en håndværker. De tilhørende arealer byder på en fin natur, der er perfekt for den natur/jagt interesserede. Kontakt Christian Schulin-Zeuthen tlf. 4057 5107.

Produktionsejendomme

Svineproduktion og planteavl 92 ha – Midt-/Østjylland

Velholdt og rationel svineproduktion med 550 søer til 30 kg og med tilhørende 92,25 ha jord, heraf 81,85 ha agerjord, hovedsageligt god og dyrkningssikker JB 4 jord. Staldkapacitet til 550 søer med produktion af smågrise til 30 kg. Sundhedsstatus er blå SPF +PRRS1. Fremstår som et godt produktionsanlæg fremadrettet. Der foreligger tilladelse til opførelse af ny klimastald på 784 m2 samt gyllebeholder på 4.000 m3. Tilhørende velholdt og præsentabel bolig på ca. 400 m2 med smukt have parkanlæg. Bedriften sælges i fuld drift. Kontakt Christian Schulin-Zeuthen tlf. 4057 5107.

Få en helt uforpligtende og vejledende snak med en af vores landbrugsmæglere om, hvordan du opnår det mest optimale salg af din ejendom. Vi har en bred kontaktflade til mange potentielle købere og mere end 50 års erfaring med salg af danske landbrug.

Bestil salgsvurdering