Diskret salg

Landbrugmæglerne kan diskret finde en seriøs køber til din ejendom

Vi oplever at flere ejere af en landbrugsejendomme ønsker, at vi finder en seriøs køber til ejendommen uden at det gøres offentligt. Derfor har vi en del ejendomme, som er til diskret til salg, og hvor ejeren ønsker, at der ikke sker markedsføring af ejendommen.

Ved diskret salg tilbyder vi således, at din ejendom er målrettet til seriøse portentielle købere, som vi har i vores køberkartotek og store netværk.


Nogle af årsagerne til at vælge "diskret salg" kan være:
· Du ønsker fuld diskretion
· Andre kan ikke se at din landejendom er til salg
· Du har en længere tidshorisont i relation til dit salg

Ønsker du at høre nærmere omkring dine muligheder – Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder

Er du køber

Som køber er du altid velkomme til at kontakte os for at høre, om vi har en ejendom diskret til salg, som matcher det, du søger.

Skriv dig op i vores køberkartotek eller giv os et ring, så er du forrest i køen, når vi har nogle skuffe- eller fortrolighedssager, der matcher dine ønsker.

Skriv dig op i vores køberkartotek her


Ejendomme diskret til salg

Produktionsejendomme

Fyn - Planteavl med skov

Markant ejendom med 130 ha. hvoraf 75 ha. er agerjord og 50 ha. er skov med god jagt. Kontakt: Svend-Åge Bruun - Tlf. 40136203

Skov- og naturejendomme

Vestjylland midt/syd - Skov- og hedeejendom

22 ha med rigtig god jagt. Pris: kr. 3.050.000. Kontakt: Jesper Madsen - Tlf: 20603097

Få en helt uforpligtende og vejledende snak med en af vores landbrugsmæglere om, hvordan du opnår det mest optimale salg af din ejendom. Vi har en bred kontaktflade til mange potentielle købere og mere end 50 års erfaring med salg af danske landbrug.

Bestil salgsvurdering