Om Landbrugsmæglerne

Landbrugsmæglerne har solgt danske landbrug og skovbrug siden 1970.

Vi er Danmarks uafhængige professionelle landbrugsmægler, som er specialiseret i salg og rådgivning inden for salg af danske skov- og landbrug. Vi har mere end 50 års erfaring, og du kan forvente at få en kompetent og respektfuld rådgivning hos Landbrugsmæglerne.

Siden Laurits Jensen etablerede virksomheden, har der været flere mæglere med i ejerkredsen, herunder Erling Bøndergaard, Jens Vestergaard, Svend-Åge Bruun og Christian Schulin-Zeuthen, som ejer virksomheden nu.

Se mere om mæglerne her


Kompetente og veluddannede landbrugsmæglere

Vores landbrugsmægleres erfaring er baseret på et solidt markedskendskab og netværk, og mæglerne uddannes og opdateres løbende om ny lovgivning og andre relevante emner via interne kurser samt faglige kurser hos DE og andre relevante organisationer.

Vores 50 år i branchen har givet os et stort netværk både i Danmark, Holland og Tyskland. Vores mæglere, vores uafhængighed samt en dyb faglig kompetence har været medvirkende til, at vi i dag er den fortrukne mægler for mange danske landmænd, når de ønsker en vurdering og sælge deres ejendom.

Det er jo resultaterne som tæller, så må derfor konkludere, at det har været med fuld tilfredshed.

Se udtalelser fra nogle af vores kunder her


Hvorfor mange har valgt Landbrugsmæglerne:

  • Vi varertager kun dine interesser, da vi er uafhængige af banker og landboforeninger 
  • Du er sikker på et trygt og professionelt salg på grund af vores store erfaring, netværk og høj faglighed
  • Du sikres fuld diskretion, da det er et "adelsmærke" hos Landbrugsmæglerne
  • Du får adgang til vores brede netværk, også internationalt

Hvad enten du skal købe, sælge eller have vurderet din ejendom, er der mange ting der skal overvejes. Det gælder derfor om at få rådgivning fra kompetente mæglere, der kan hjælpe med at opnå de bedste løsninger.


Virksomhedsinformation om Landbrugsmæglerne

Landbrugsmæglernes CVR nr.: 43098888

Landbrugsmæglerne har ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring A/S, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup.
Landbrugsmæglernes medarbejdere er medlemmer af Danske Ejendomsmæglerforening (DE) og De Selvstændige Ejendomsmæglere (DSE). Kontaktoplysninger på Erhvervsstyrelsen, Langelinie Allé 17, 2100 København Ø, tlf. 35 29 10 00.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Landbrugsmæglerne er en uafhængig ejendomsformidler.

Adresse: Niels Finsensvej 20, 7100 Vejle

Mød Landbrugsmæglerne

Læs mere om teamet her

Få en helt uforpligtende og vejledende snak med en af vores landbrugsmæglere om, hvordan du opnår det mest optimale salg af din ejendom. Vi har en bred kontaktflade til mange potentielle købere og mere end 50 års erfaring med salg af danske landbrug.

Bestil salgsvurdering
Vi er specialister i salg af landbrug og skov i hele Danmark