Om Landbrugsmæglerne

Landbrugsmæglerne har siden 1971 formidlet landbrugsejendomme i Danmark, og har mange års indsigt og erfaring i dansk landbrug og omsætningen af produktionslandbrug, større gårde og godser, skov- og naturejendomme samt lyst- og liebhaverejendomme

Vi er uafhængige af såvel kreditforeninger, banker og forsikringsselskaber samt landboorganisationernes rådgivningssystem. Derfor har vi fuld fokus på at løse opgaven bedst muligt for dig..

Handel med landbrugsejendomme kræver en viden inden for flere fagområder, og hos os møder du derfor et fagligt stærkt team, som professionelt varetager alle de opgaver, der er i forbindelse med salg og vurdering af ejendomme.

Vi varetager opgaver i hele Danmark, og har vores kontor placeret centralt i Vejle. 

Vores historie

Virksomheden blev etableret af Laurits Jensen i 1971. I de efterfølgende år har der været flere mæglere med i ejerkredsen, herunder Erling Bøndergaard og Jens Vestergaard og senest Svend-Åge Bruun, som indtrådte i 2000. Virksomheden var i nogle år ejet af Erling Bøndergaard og Svend-Åge Bruun, og blev derfor kendt under navnet ”Bøndergaard & Bruun”. I dag ejes Landbrugsmæglerne af Svend-Åge Bruun, som også er direktør.

Vores mange år i branchen har givet os et stort netværk og faglig kompetence, og gennem 46 år har vi vurderet og formidlet salg af mange ejendomme. Det er jo resultaterne som tæller, må vi konkluderer, at det har været med fuld tilfredshed