SOLGT

Lystejendom 17 ha skov m. erhvervsbygning - Farsø

Tingvej 93, 9640 Farsø

Tingvej 93 er en dejlig skov- og landejendom på 16,7 ha med flot udsigt og god beliggenhed sydvest for Farsø ved Hvalpsund.

I dette smukke og let kuperede terræn ud mod Limfjorden ligger denne ejendom, der byder på alt, hvad den naturinteresserede familie kan ønske sig. Her er en smuk udsigt, græsjord, samt den veletablerede skov af løvtræer.

Boligen med et beboelsesareal på 116 m2, er ombygget og renoveret med nyt badeværelse mv. Huset fremstår i dag som en hyggelig bolig med mulighed for yderligere indretning af overetagen.

Ejendommens begrænsede antal udbygninger består af et par ældre staldbygninger på i alt 286 m2. Desuden en stor garagehal/værkstedshal på 416 m2 forsynet med store rulleporte.

Jordtilliggendet fordeler sig med 15,6 ha skov og resten som have og græsjord omkring bygningerne. Dette afvekslende og frodige terræn danner også grundlag for en spændende jagt på både hårvildt og fugle.

En attraktiv ejendom med tilskud fra skovrejsning og ikke mindst indtægt fra eventuel udlejning af maskinhallen. Her er desuden en god jagt, mulighed for dyrehold og ikke mindst en beliggenhed med blot få kilometer til fjorden.
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

jm@landbrugsmaeglerne.dk

20 60 30 97