Fredet naturejendom m. 2 ha

Tørskindvej 95, 7183 Randbøl

I et af Vejle ådals naturskønne partier ved Randbøldal, finder man den smukt beliggende og fredede Klingebækgård. Gårdens historie strækker sig mere end 200 år tilbage tiden, og udmærker sig ved bygningernes egnskarakteristiske præg og arkitektur.

Ejendommens bygninger består af et stuehus på 144 m2 i grundplan samt et trelænget stråtækt staldanlæg på 460 m2. Bygningerne har ikke været beboet og anvendt igennem en længere årrække og fremstår generelt nedslidte og i behov for renovering.

Jordtilliggendet består af have og græsjord ved bygningerne.

Naturen på dette sted er ganske unik med beliggenheden i ådalen og med mulighed for at færdes på de mange vandreruter i landskabet. At vores forfædre også jagede og fiskede på dette sted, vidner de talrige fund af stenalderredskaber om. Disse stammer fra perioden år 5.000 f.Kr., hvor denne del af Vejle Ådal allerede var beboet.

Der er udarbejdet to projektbeskrivelser med arkitekttegninger for restaurering af stuehus og driftsbygninger, hvor der er lagt vægt på at etablere en moderne funktionsdygtig beboelsesejendom. I kraft af bygningsfredningen vil der blandt andet være mulighed for at opnå skattefrit tilskud til renovering af bygningerne mv.

En absolut spændende ejendom, der blot venter på, at nogen med kærlighed skal tage hånd om renoveringen af stedet og de karakteristiske bygninger.

Beliggenhed: Ved Randbøldal ca. 18 km vest for Vejle.
Hent salgsopstilling og dokumenter
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

jm@landbrugsmaeglerne.dk

20 60 30 97