Skøn bynær skovejendom

Thorupgårdsvej 45, 8600 Silkeborg

Velkommen til Thorupgårdsvej 45, en skøn skovejendom beliggende i kanten af Voel by.
Ejendommen er på ca. 9.8 ha. med et boligareal på 220m2 og byder på skøn natur, hvor størstedelen af grunden er tilplantet med løvskov, og godt tænkt ind i ejendommens arrondering i den omkringliggende natur, med egen sø i haven.

Ejendommens driftbygninger på samlet 545m2 rummer masser af muligheder for den selvstændige, der vil drive liberalt erhverv, eller familien der vil have lidt hobbydyr for hyggens skyld.
En del af ejendommens driftbygninger er i dag udlejet.

Der er investeret i energioptimering med nyt jordvarmeanlæg i 2023 og der er solcelleanlæg på taget, så boligen er i dag A-2015 godkendt.

Boligarealet er på 220m2 fordelt på 2 plan.
Boligens store vinduespartier giver et fantastisk lysindfald til de store fællesrum, og samtidig giver det en fantastisk udsigt til ejendommens haveanlæg med søerne, som smukt bliver forbundet af en lille bro, og skoven der rejser sig i baggrunden.

Er man havemenneske med grønne fingre, så er der rig mulighed for at udfolde sine drømme om egen køkkenhave med drivhus samt masser af plads til prydhave med blomster og buske.

Voel er især kendt for sit fantastiske stisystem, så børnene kan cykle og færdes i sikkerhed til skole, sport eller blot for at besøge vennerne.

Byens beliggenhed i det midtjyske Søhøjlandet gør, at naturens fantastiske egenskaber i området er enestående til løbe/gåture eller mountainbike i det kuperede terræn ved Gjern bakker eller det populære track gennem Nordskoven i Silkeborg.

Med kun 10 min til Silkeborg midtby eller ca. 20 min til Århus, så er ejendommens adresse godt beliggende i forhold til mange arbejdspladser.
Hent salgsopstilling og dokumenter
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jens Ole Futtrup

Ejendomskonsulent, salg og vurdering

jof@landbrugsmaeglerne.dk

51 74 39 76