Forårshilsen fra Landbrugsmæglerne

Hermed en lille forårshilsen til alle vore kunder og samarbejdspartnere sammen med vore betragtninger omkring det aktuelle ejendomsmarked.

Vi har her hos os haft en travl og spændende tid, hvor Christian Schulin-Zeuthen har overtaget roret fra Svend-Åge Bruun, og hvor vi samtidig har oplevet en stor aktivitet i markedet.

Trods krisen i Ukraine, stigende inflation og rente oplever vi pt. stadig, at uroen i aktiemarkederne tilskynder til at søge en sikker havn i fast ejendom. Udsigten til stigende kornpriser øger efterspørgslen efter landbrugsjord, og stigende priser på svinekød og mælk øger optimismen.

Markedet set fra vores bord:

Diskret salg:

Vi har i de senere år solgt ganske mange ejendomme helt uden annoncering. Lægger du vægt på, at dit salg foregår helt diskret, kan vi også klare det.

 

Kvægbrug

Kvægbruget oplever pt. gode afregningspriser, hvilket giver en god basis for udviklingsmuligheder. Vi oplever således en pæn efterspørgsel efter ejendomme fra denne side.

 

Svineproduktion

Oplever heldigvis stigende priser pt., hvilket har fået efterspørgslen til at vende tilbage på svineproduktionsbedrifter. Mange har fokus på selvforsyning og risikoafdækning. Vi oplever stadig, at de professionelle svineproducenter tænker langsigtet ved køb.

 

Planteavl

Der opleves stor efterspørgsel på jord og med en stigende tendens i jordpriserne på i hvert fald 5-10 %. Efterspørgslen er drevet af såvel landmænd samt investorer, der køber jord op.

 

Skov/lystejendomme

Der er en klar tendens til, at fritidslandbrug, skovejendomme og liebhaverejendomme er efterspurgte. Folk vil have mere luft og mere plads og de har generelt en god økonomi og kan realisere drømmene.

 


Få en helt uforpligtende og vejledende snak med en af vores erfarne mæglere om, hvordan du opnår det mest optimale salg. Vi har en bred kontaktflade til mange potentielle købere og mere end 50 års erfaring med salg af landbrugsejendomme i Danmark

Bestil Salgsvurdering