Reserveret

Landejendom med udviklingsmuligheder

Viborgvej 721, 8471 Sabro

Landejendom tæt ved Sabro og Århus med muligheder
Velkommen til Viborgvej 721, denne charmerende landejendom, ligger blot 14 km fra hjertet af Århus. Med en ideel beliggenhed kun 500 meter fra Sabro, er denne ejendom til dig der ønsker at kombinere landlig natur med byens bekvemmeligheder.

Cykelsti og offentlig transport ligger lige ved siden af, hvilket gør det nemt for børnene at pendle til skole og sportsaktiviteter inden for en radius af kun 1 km. Ejendommen er smukt indrammet af det omkringliggende landskab, og en fantastisk udsigt mod syd.

Med ca. 2,57 hektar jord og en tilhørende bygningsparcel er der masser af plads, om du er en passioneret hobbylandmand, hesteentusiast eller iværksætter, vil denne ejendom imødekomme dine behov.

Tag et kig på den solide bolig på 113 m2, der står klar til at blive dit næste hjem. Bygget med røde sten, tilbyder denne bolig et behageligt opholdsrum med et veludstyret køkken, et badeværelse og en solrig stue mod syd, hvor du kan nyde den flotte udsigt. Der er også to hyggelige værelser mod øst og en rummelig entre med trappe til et uudnyttet loftsrum.

Ejendommen har potentiale til også at blive udnyttet erhvervsmæssigt med facaden ud mod Viborgvej, og der er mulighed for at udvide jordarealet, hvis det ønskes.

Denne ejendom sælges som et dødsbo med dødsbo ansvarsfraskrivelsesklausul
Hent salgsopstilling og dokumenter
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Christian Schulin-Zeuthen

Indehaver, ejendomsmægler, HD, RT

csz@landbrugsmaeglerne.dk

40 57 51 07