Solgt

Lystejendom/udlejningsejendom

Terpvej 12, 8464 Galten

Højbogaard er en attraktiv lystejendom med jordtilliggende på 28,2 ha, dejlig bolig på 205 m2, udlejningslejligheder og erhvervsudlejning.

Boligen er løbende renoveret og fremstår i god stand. Udover boligarealet på 205 m2 er der en udestue på 35 m2. Fra boligen er der en fantastisk udsigt over egne marker og det omkringliggende let kuperede landskab.

Jordtilliggendet byder på både god agerjord, men også et herligt naturområde med både skov, eng/græs og 3 søer. Der er en attraktiv og alsidig jagt på almindeligt forekommende vildt.

Boligudlejning med 5 gode lejligheder på i alt 350 m2.

Erhvervsudlejning med 2.048 m2 værksteds- og lagerbygninger og 2.480 m2 udendørs pladser.

Hele bygningsparcellen med et areal på 13.580 m2 ligger inden for landsbyafgrænsningen, hvor der på sigt kan være mulighed for anden anvendelse. Et areal mellem bygningsparcellen og Ladingvej grænser op til område som er udlagt til boligbebyggelse og det må derfor formodes at der på sigt vil blive mulighed for anden anvendelse.

Der er tale om en meget velholdt ejendom.

Ejendommen er beliggende ved Skivholme ca. 2 km nord for Herskind. Afstand til Aarhus C ca. 17 km, motorvejstilkørsel E45 Tilst ca. 8 km og tilkørsel til Herning motorvejen ved Galten ca. 9 km

Dagtilbud, skole og idrætsanlæg ligger ca. 1,7 km fra ejendommen og er forbundet med Skivholme med cykel/gangsti. Der er mulighed for dagligvare indkøb i Herskind.
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jens Vestergaard

Ejendomsmægler, valuar og merkonom i økonomistyring

jev@landbrugsmaeglerne.dk

20 42 32 44