SOLGT

Naturejendom

Sørkelvej 44, 8882 Fårvang

Unik beliggenhed tæt ved Gudenåen og med den fantastiske natur lige i baghaven.

Velkommen til ejendommen Sørkelvej 44.
Med ca. 8000 m2 grund er dette stedet til dem, der ønsker plads både til familielivet i fritiden, men også hvor selvstændigt erhverv kan være en del af dagligdagen i de velindrettede halbygninger.
Udbygningerne på ca. 1500 m2 består af stalde og 2 store haller med ledhejse porte og gode tilkørselsforhold. Her er også mulighed for hestehold eller andre hobbyer.

Den fantastisk natur, med adgang til Gudenåens smukke vandløb kun få hundrede meter væk, medvirker til ejendommens eksklusive placering neden for bakken med skoven i baghaven. Står man helt stille, bliver man omfavnet af roen og som oftest fascineret af det rige dyreliv, som er en naturlig del af stedet.
Er man til Outdoor livet, findes der indenfor 15 km et hav af naturoplevelser bl.a. med nogle af landets bedste MTB-spor, kanosejlads på Gudenåen eller bare en gåtur i den fantastiske natur.

Fårvang skole med klassetrin fra 0. til 10. klasse og Gravballe skole med 0. til 6. klasse er beliggende inden for ca. 4,5 km. Fårvang er også stedet til de små indkøb og det gode foreningsliv.
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jens Ole Futtrup

Ejendomskonsulent, salg og vurdering

jof@landbrugsmaeglerne.dk

51 74 39 76