SOLGT

Liebhaverejendom - Rønde

Skrejrupvej 29A, 8410 Rønde

En asfalteret allé fører op til Skrejrupvej 29, der er ugenert og højt beliggende i landskabet. Her er en unik udsigt udover ejendommens egne arealer og landskabet bagved og med Kalø Vig, Århus Bugten og Århus i baggrunden.

Dejlig bolig på 250 m2 i grundplan + 130 m2 1. sal med mulighed for at bo 2 familier. Boligen er gennemrenoveret med en meget høj materialekvalitet.

Terrasserne, orangeriet, den speciallavede bålplads og haven er et kapitel for sig og skal opleves!

Til ejendommen hører 7,2 ha som ligger primært syd for bygningerne og bidrager til ejendommens muligheder og kvaliteter. Ca. 2,5 ha er eng, den resterende del af jorden udgør bygningsparcel, b.la. med stor park på over 1 ha., hegn, vej, lagerplads mv.

Udbygningerne på i alt ca. 720 m2 udgør maskinhus (330 m2), telthal (240 m2) samt mandskabsrum/gildesal med toilet faciliteter, værksted, fyrrum med Twinheat stoker mv.

Ejendommen er pt. indrettet som kombineret bolig og erhverv. Udnyttelsesmulighederne her er mange både som liebhaverejendom eller som fortsat kombineret bolig og erhvervsejendom.

Fra ejendommen er der cykelsti til 2 skoler i Rønde, 5 min. til motortrafikvejen, 12 min. til Tirstrup lufthavn og der er 25 min. til Aarhus C.
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Christian Schulin-Zeuthen

Indehaver, ejendomsmægler, HD, RT

csz@landbrugsmaeglerne.dk

40 57 51 07