2 skov- og naturejendomme 47 ha

Omme Landevej 55, 7260 Sønder Omme

Hermed udbydes de to skov- og naturejendomme Lille Brande ved Sønder Omme på 40,3 ha med frijordsstatus og Skovglimt ved Vorbasse på 7,3 ha fredskov.

Disse ejendomme byder på et væld af naturmæssige facetter. Jordtilliggendet på Lille Brande består af et let kuperet terræn med lynghede under tilgroning med selvsåede nåletræer, som veksler med tætte partier af granskov, mens terrænet på Skovglimt er kuperet og ganske afvekslende bevoksninger.

På ejendommen Lille Brande findes en enkel jagthytte med en charmerende beliggenhed, hvor man kan søge ly under jagten eller når frokosten skal indtages under skovarbejdet. Huset ligger centralt placeret i skoven og fuldstændigt ugeneret i forhold til naboer.

Med beliggenheden i området mellem plantagerne under Sønder Omme Plantage er Lille Brande selvsagt et område, hvor der står endog særdeles meget kronvildt.

For den jagt- og naturinteresserede byder disse to ejendomme på nogle fantastiske muligheder, både for at træffe det danske storvildt, men også for blot at nyde freden og roen på den jyske hede.
Hent salgsopstilling og dokumenter
Bestil fremvisning
Sælg din ejendom

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

jm@landbrugsmaeglerne.dk

20 60 30 97