Aarhus Ridecenter

Kvottrupvej 108A, 8471 Sabro

Aarhus Ridecenter - Mariesminde er et moderne ridecenter med en god beliggenhed i forhold til Aarhus og i naturskønne omgivelser.

Jordtilliggendet er på 41,77 ha og varierer med både agerjord, græsfolde, skov/bevoksninger og flere søer. Det varierede terræn giver rigtigt gode muligheder for jagt.

Faciliteterne er rigtig gode med 45 hestebokse, 20x60 m ridehal, 20x60 m udendørs ridebane, 1 km travbane og store lyse hestebokse. Der er mulighed for ridning i Geding Skov, der ligger nabo til ejendommen.

Der er samtidig en dyrlæge/hestehospital, der holder til på ridecentret, så der er let adgang til behandling af heste.

Der er en stor gennemrenoveret bolig med et samlet boligareal på 411 m2, der indeholder i alt 5 lejligheder. Stor lejlighed på 200 m2 der er indrettet til ejeren og yderligere 4 lejligheder i varierende størrelser til udlejning.

Beliggenhed: Ejendommen er beliggende mellem Mundelstrup og Kvottrup med ca. 3 km til Sabro, 5 km til Tilst og 11 km til Aarhus C.

Der er regelmæssig busforbindelse fra Mundelstrup ca. 2 km fra ejendommen og motorvejstilkørslen ved Viborgvej og Aarhus N ligger indenfor få km afstand.

I Sabro er der skole, institutioner, idrætsfaciliteter og dagligvarebutikker.
Hent salgsopstilling og dokumenter
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jens Vestergaard

Ejendomsmægler, valuar og merkonom i økonomistyring

jev@landbrugsmaeglerne.dk

20 42 32 44