SOLGT

Lystejendom - Silkeborg Nord

Ingerslevvej 21, 8632 Lemming

Velbeliggende naturejendom ved Lemming/Grauballe med god bolig og med gode reelle længer der giver mulighed og plads til heste/andet husdyrhold eller alternativ anvendelse af bygningerne.

Der tilhører i alt 15,5 ha hvoraf 7,9 ha er fredskov, heraf ca. 1,5 ha med juletræer, 3,35 ha er lagt ud i græs. Resten er natur, sø, bygningsparcel, vej mv. Jorden ligger samlet og med bygningerne midt på egen jord, bidrager det således til ejendommens værdi
.
Der er en særdeles god jagt på ejendommen med rådyr, sneppe, fasan, hare, gæs, ænder og krondyr på strejf.

Hele bygningssættet er løbende renoveret og vel vedligeholdt, og fremtræder alt i alt i rigtig god stand. En sund og velpasset ejendom der vil tiltale en køber.

Udbygningerne på i alt ca. 400 m2 fremtræder velholdte og i orden. De rummer værksted dobbeltgarage, gildesal, lagerplads på loft, stald, lade og hønsehus. Desuden er der i østlig længe indrettet 55 m2 anneks opdelt i 2 rum med klinker og gulvvarme, samt fyrrum. Annekset giver mulighed for ekstra værelse/gæsteværelse eller kontor

Boligen er opført i pudset og malet mur med eternittag. Huset er oprindeligt opført i 1925, men er gennemgribende renoveret. Herudover giver annekset ekstra muligheder. Huset fremtræder i høj grad gedigent og velholdt.

Haveanlægget, der omkranser ejendommen, er velpasset og godt integreret i forhold til ejendommens natur og græsarealer. Her er højbede, terrasser til morgensol og aftensol, dejligt hønsehus der er skadedyrssikret, fodboldbane mv.

Ejendommen er beliggende nord for Silkeborg mellem Grauballe og Lemming med 8 min til Høje Kejlstrup afkørslen v. Silkeborg/Herning mortorvejen.
Der er 3,5 km til Grauballe med købmand, skole, sport.
Der er 3,5 km til Lemming med friskole, børnehave, medborgerhus, gymnastik og sport og et rigt kulturliv
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Christian Schulin-Zeuthen

Indehaver, ejendomsmægler, HD, RT

csz@landbrugsmaeglerne.dk

40 57 51 07