SOLGT

Lyst- og planteavlsejendom 271 ha

Hejmdalvej 10, 6880 Tarm

Heimdal er en enestående lyst- og planteavlsejendom med et jordtilliggende på 271 ha beliggende ved Hoven.

Hovedhuset på Heimdal er på omkring 376 m2 boligareal. Huset er renoveret og tilbygget i gode materialer og ligger med en fin udsigt over gårdens græsfenner. Huset vil være velegnet som bolig for den pladskrævende familie eller eventuelt som bolig med liberalt erhverv.

De rummelige stald- og ladebygninger er på i alt ca. 2200 m2 med blandt andet hestestalde, rytterstue og meget mere, hertil kommer ca 6000 m2 halbygninger, der indeholder ridehus og maskinfaciliteter mv.

De fire boliglejemål på gården omfatter to huse/lejligheder beliggende i gårdkomplekset og de to villaer beliggende i skovmiljø ovenfor gården. Disse lejemål er alle fuldt udlejede.
Jordtilliggendet på Heimdal består af 178 ha agerjord i omdrift, ca. 70 ha skovjord medens den resterende del ligger som græsjord, hegn, veje og gårdsplads mv. Agerjorden, der i dag er bortforpagtet, ligger som pæne regulære marker og er karakteriseret som lettere sandjord med vanding.
Heimdal byder på nogle fantastiske rammer for et større hestehold, med de gode faciliteter i form af stalde og ridehus, samt mulighederne for ture ad stier på egen jord, både på mark og i skov.
Med ejendommens beliggenhed op til Tirsbjerg og Påbøl Plantager er det også et område, der huser gode bestande af både kron- og dåvildt og naturligvis også de øvrige almindeligt forekommende vildtarter. Så hvad enten man vil gå på jagt eller blot nyde naturen, så er mulighederne mangfoldige her.
Ejendommen er beliggende ved Hoven mellem Sønder Omme og Skjern.
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

jm@landbrugsmaeglerne.dk

20 60 30 97