SOLGT

Skovejendom 159 ha m. beboelse

Hadsundvej 48, 9550 Mariager

Hou Skov og Jomfrubakken er en enestående skovejendom på 159 ha beliggende øst for Mariager. Centralt på ejendommen, i kanten af skoven, direkte ud mod fjorden, ligger det fine hovedhus, der med dets beliggenhed og arkitektur spiller fint op til det samlede billede af en spændende lystejendom.

Det eksklusive hovedhus, er på omkring 176 m2 boligareal, hvortil kommer en indbygget garage og en vel indrettet kælder. Huset er opført i 2010 i gode materialer og beliggende i en lysning i skoven direkte ned mod den smukke Mariager fjord. En absolut spændende, men også overskuelig bolig, med en fantastisk beliggenhed.

Skoven består af en bred vifte af træarter, med både løv- og nåletræer. Aldersmæssigt spænder skoven over både majestætiske gamle bøge og unge kulturer af gran, som i årene frem vil give fint dække for vildt og fauna.

Denne frodige jyske lokalitet byder på en overordentlig god jagt på både fugle og hjortevildt. Særligt for denne ejendom skal nævnes den gode og sunde bestand af råvildt, der står i området.

En absolut spændende og velpasset jagt- og lystejendom, hvor en ny ejer med lethed kan indtræde i driften.

Ejendommen er beliggende øst for Mariager, blot tre kvarters kørsel fra Aarhus.
Sælg din ejendom

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

jm@landbrugsmaeglerne.dk

20 60 30 97