SOLGT

Skov- og jagtejendom 22 ha

Glerupvej 5, 7200 Grindsted

Hermed har vi fornøjelsen af at kunne præsentere Glerupvej 5, en dejlig lystejendom på 21,9 ha med ugenert beliggenhed og en dejlig velholdt bolig på 226 m2 etageareal, i gode materialer.

Ejendommens jorder er fint velarronderet, hvor bygningerne er beliggende i skovkanten med udsigt over åbne marker. Der er indenfor de seneste 15 år rejst ca 10 ha ny skov, så ejendommen i dag består af ca. 14 ha skov, 4 ha engjord og resten som mose og jagt langs åen.

Det velholdte stuehus er løbende opdateret og fremstår i dag som en både spændende og praktisk familiebolig med mange gode detaljer. Fra 1. salen er der udsigt over egne jorder, hvor vildtet ofte kan iagttages. Ud over stuehuset findes der en udlænge med garager, værksted, slagtehus mv.

Ejendommens sydlige skel følger bækken, der er en del af Omme ås øvre løb. Den lille ådal med flere lave partier, der ofte oversvømmes, danner en fin biotop for både andefugle og øvrige vildtarter. Jagten, der har været drevet meget skånsomt, er da også særdeles god med råvildt og særligt kronvildt der står i stort tal i området.

En ideel ejendom for familien med interesse for natur, jagt og mulighed for husdyrhold, indenfor en behagelig køreafstand til Grindsted og Billund.

Ejendommen er beliggende mellem Grindsted og Ølgod.
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

jm@landbrugsmaeglerne.dk

20 60 30 97