Lystejendom 28,6 ha

Frislundvej 2, 8870 Langå

Ad indkørslen gennem den smukke bøgeskov når man ejendommen Frislund, der er en fredeligt beliggende landbrugsejendom på 28,6 ha, der med placeringen på et skovbevokset højdedrag, har en betagende og vid udsigt over det omgivende landskab.

Den dejlige opdaterede bolig, med et beboelsesareal på 225 m2 i to plan, er opført i traditionel dansk byggeskik i røde sten og med tegltag. Fra huset er der en flot udsigt over den store og velholdte have, der indeholder et væld af store rododendronbuske, spændende træer og buske.

De harmoniske udlænger er indrettet med værksted, garage og diverse opbevaring mv. Desuden findes her en glimrende maskinhal i stålbuekonstruktion.
Jordtilliggendet består af ca. 19 ha dyrkningssikker agerjord, ca. 4 ha skov samt 4,8 ha engjord beliggende nogen vej fra bygningerne. Agerjorden er pt. bortforpagtet.

Det kuperede terræn og dyrelivet bidrager med mange spændende naturoplevelser året rundt. Her kan man følge årets gang på tætteste hold; årstidernes skiftende farver både på marken og i skoven.

Frislund er en spændende mulighed for den naturinteresserede familie, hvor også glæden ved den mindre landbrugsdrift og dyrehold kan kombineres med den dejlige og ugenerte bolig.

Der er et godt udbud af dagligvarebutikker, skoler, kultur og sport i Laurbjerg og Langå, hvor også vej/togforbindelserne er gode til de omkringliggende østjyske byer. Desuden skal nævnes, at skolebussen holder lige ved indkørslen til ejendommen.

Ejendommen er beliggende ved Laurbjerg.
Hent salgsopstilling og dokumenter
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

jm@landbrugsmaeglerne.dk

20 60 30 97