SOLGT

Liebhaverejendom m. hestefaciliteter 128 ha.

Emborgvej 93, 8660 Skanderborg

Højlund er en af Skanderborgegnens bedst beliggende gårde med et stort jordtilliggende på 128 ha. Bygningerne ligger højt i terrænet med en enestående, og imponerende vid udsigt over det smukke landskab ned til Mossø.

Det statelige, sydvendte stuehus med et boligareal på 312 m2 fremstår smukt med de hvidmalede facader og det røde tegltag. Huset er løbende renoveret og fremstår i dag som en spændende bolig med mange unikke detaljer.

Det firelængede bygningsanlæg omkranser den rummelige gårdsplads med ridebanen. De oprindelige staldbygninger er indrettet dels til hestestalde og dels til lager, garager og værksted. Den nuværende ejer har i 1998 tilføjet en ridehal og ladebygning på 1386 m2 og i 2004 et maskinhus på 800 m2.

Jordtilliggendet på Højlund består af ca. 75 ha god agerjord i regulære marker, ca. 7 ha græsjord samt ca. 45 ha skov og diverse jord.

Højlund byder på nogle fantastiske rammer for et større hestehold, med muligheder for rideture ad de mange stier på egen jord, både på mark og i skov. Ejendommen indbyder da også til andre naturoplevelser i form af både jagt på egen jord og lystfiskeri i Mossø.

Ejendommen er beliggende ved Boes vest for Skanderborg i det smukke Søhøjland.
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

jm@landbrugsmaeglerne.dk

20 60 30 97