SOLGT

Lystejendom m. 103 ha.

Bjergbyvej 12, 7830 Vinderup

Søndermølle er en enestående lystejendom på 103 ha beliggende i et spændende landskab ved Haderup, lige midt imellem Skive, Holstebro, Herning og Viborg, og ikke langt fra den nye motorvej fra Herning til Mejrup-Holstebro. Centralt og ganske ugeneret på ejendommens jorder ligger det fine hovedhus, der med sin størrelse og udsøgte karakter spiller fint op til det samlede billede af en eksklusiv lystejendom.

Det gennemførte, arkitekttegnede hovedhus på 296 m2 boligareal er opført i 1998. Huset er opført i gode materialer og beliggende med udsigt over en af ejendommens smukke søer. Huset er funktionelt indrettet med mange gode detaljer og vil være velegnet som bolig for den pladskrævende familie.

De rummelige udbygninger er på i alt ca. 1.100 m2, hvor den nye længe er opført samtidigt med hovedhuset og i samme gode kvalitet. Bygningen er indrettet med en række faciliteter, herunder kontor, atelier, thekøkken, toilet med bad, samt haverum, boksrum, garage og et isoleret maskinrum, som vil kunne omdannes til virksomhed/kontorer.

Jordtilliggendet består dels af ca. 41 ha agerjord i gode store marker og dels af varierede skov- og naturarealer med en bred vifte af træarter, med både løv- og nåletræer.

Denne dejlige jyske lokalitet byder på en overordentlig god jagt på både fugle og hjortevildt. Særligt for denne ejendom skal nævnes den gode bestand af dåvildt, og ikke mindst mulighederne for efterårets andetræk.

En absolut spændende og velpasset jagt- og lystejendom, hvor en ny ejer med lethed kan indtræde i driften.
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

jm@landbrugsmaeglerne.dk

20 60 30 97