SOLGT

Liebhaverejendom med put and take sø - Østbrik

Birknæsvej 7, 8752 Østbirk

Fyelmose er en absolut velbeliggende liebhaverejendom med et jordtilliggende på 11 ha. Ejendommen er beliggende i Gudenådalens smukke landskab ved Vestbirk, imellem Horsens og Skanderborg, tæt ved motorvejsnettet.
Den dejlige bolig på 237 m2 boligareal er højt placeret med flot udsigt over egen sø og jorder. Desuden er her en udlænge med fyrrum og diverse faciliteter, samt en større garage. Ejendommen er opvarmet med fastbrændsel og træpiller.
Jordtilliggendet består af den store sø samt overdrev/græsjord og engarealer ned til Gudenåen. Aktiviteterne omkring fiskesøen er igennem de senere år oparbejdet kraftigt, og præsterer på nuværende tidspunkt en væsentlig omsætning. Det står selvsagt en ny ejer frit om denne aktivitet skal fortsættes, eller om man vælger blot at nyde dette eldorado selv.
Ejendommen har skel i Gudenåen, som slynger sig uberørt gennem landskabet, med sving og dybe huller. Der er ca. 200 meter året til ejendommen, hvor der er gode fiskemuligheder efter både bækørred, stalling samt selvfølgelig gedde, ål og aborre.
En absolut spændende ejendom for den natur-interesserede familie med mulighed for erhverv, husdyr, jagt og fiskeri. Et sted der bestemt bør opleves!

For henvendelse vedr. ejendommen kontakt venligst Jesper Madsen, tlf. 2060 3097.
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

jm@landbrugsmaeglerne.dk

20 60 30 97