Købsprocessen

Vi kan også finde den rigtige ejendom til dig

Hos Landbrugsmæglerne kan vi hjælpe dig med et overblik og markedet og give dig mulighed for at opstille de rette krav og ønsker, som du måtte have til en ny ejendom, uanset om det er en produktionsejendom, gods, lyst- eller liebhaverejendom eller skov-og naturejendom.

Landbrugsmæglerne er Danmarks førende ejendomsmæglervirksomhed indenfor salg af landbrugsejendomme, og vi er helt uafhængige af banker, organisationer og forsikringsselskaber.

Vi kommer i hele landet og har et solidt lokalt kendskab i stort set alle dele af landet, og vores mål er, at du får dig det bedst mulige resultat i forhold til dine ønsker og behov.

Vore mål er altid at skaffe dig det bedst mulige resultat.


Hvordan forløber købsprocessen

Hos Landbrugsmæglerne har vi en bred faglig ekspertise og over 50 års erfaring i branchen. Vi har et stærkt netværk af eksperter inden for alle de landbrugsfaglige, skattemæssige og juridiske områder. På den måde sikrer vi dig en professionel rådgivning på alle områder.

Når du søger en landbrugsejendom, kan du med fordel tilmelde dig vores køberkartotek. Her kan du angive dine krav og ønsker for den ejendom du søger. Efterfølgende får du direkte besked, når vi har en ejendom til salg, der matcher netop dine krav /ønsker.

Du har naturligvis også mulighed for at ringe til os og få en drøftelse af dine muligheder.

Hos Landbrugsmæglerne har vi mange års erfaring med at være købers rådgiver i forbindelse med køb af danske landbrug. Vi har en stor ekspertise og kompetence angående de forhold, som skal overvejes i relation til et køb, Kontakt en af vores mæglere, og drøft dine overvejelser med en af vores kompetence mæglere.

Se vores ejendomme til salg
Kontakt vore mæglere
SKAL VI HOLDE DIG ORIENTERET?