Liebhaverejendom

Lillenorvej 50, 8340 Malling

Korskildegaard er en charmerende 4-længet liebhaverejendom på 1,5 ha beliggende ved Storenor i det skønne område mellem Malling og Norsminde.

Ejendommen ligger skønt i det kuperede terræn. Man får naturen helt ind i haven, når fasanerne kommer gående med deres kyllinger og råvildtet står og spiser nedfaldsæblerne på græsplænen. Fra boligen er der mod syd udsigt over landskabet og Norsminde Fjord og mod øst Aarhus Bugt.

Boligen har et bebygget areal på 221 m2 med fuld kælder og uudnyttet 1. sal. Boligen anvendes som 2 separate lejligheder. Den lille lejlighed har bl.a. fået nyt køkken og terrasse.

Gårdspladsen er omkranset af de 3-længede udbygninger med et samlet areal på 1.013 m2 og mange anvendelses-muligheder. Dele af bygningerne er p.t. udlejet til udstilling/lager, men der er mange muligheder som f.eks. hestestald.

Hvis man har ønske om yderligere jord til ejendommen er det muligt at tilkøbe yderligere jord.

Beliggenhed:
Malling ligger i en afstand af ca. 3,5 km og har alt, hvad I har brug for i hverdagen, flere supermarkeder, biograf, frisør, skole til og med 9 kl., stort idrætscenter med svømmehal, fitness, tennis, kunstbane og et særdeles aktivt foreningsliv i de 3 haller, samt flere børnehaver og vuggestuer.

Der er ca. 2 km til kysten, hvor den skønne strækning mellem Odder og Aarhus byder på de bedste badestrande ved østkysten samt flere muligheder for minigolf, iskiosker, adskillige restauranter og den gamle naturhavn i Norsminde, der i dag fungerer som lystbådehavn.

For golf eller kultur interesserede er der kun ca. 7 km til Aarhus Golfklub og Moesgaard Museum.

Med ca. 16 km til både Aarhus centrum og E45 er I i overkommelig rækkevidde af hele Danmark.

Skolebussen kører lige forbi ejendommen.
Hent salgsopstilling og dokumenter
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jens Vestergaard

Ejendomsmægler, valuar og merkonom i økonomistyring

jev@landbrugsmaeglerne.dk

20 42 32 44