Nedlagt landejendom med stor naturgrund

Elkær 15, 8882 Fårvang

Skønt beliggende ejendom med en stor grund midt i landskabets idyl med skov og Gudenåen som nabo.

Velkommen til Elkær 15, hvor historien starter tilbage i 1920erne, hvor ejendommen udspringer fra den historiske ejendom Tvilum Hovedgård, men ombygget med et nyt stuehus i 1973 på 129m2.

Driftsbygningerne, med tidligere landbrugsproduktion, er blevet renoveret og bygget om op gennem 1960erne, og kan i dag anvendes til opbevaring, mindre erhverv, eller hobbylandbrug med de oplagte muligheder for at have heste eller mindre dyrehold.

Bolig på 129 m2 er godt beliggende og gedigen, opført i gule mursten med Eternit/asbesttag, og huset er holdt i den klassiske 70er stil, så der er store muligheder for handymanden til at sætte sit præg på huset.

Fårvang og Gravballe er nærmeste byer med en afstand på under 10 km. Her bydes på indkøb, børnehave/SFO med skole samt et godt foreningsliv.

Hvis man går med et ønske om at komme tæt på naturen, hvor fred og idyl er temaet, og hvor muligheden for at have høns og heste på den ca. 3300m2 store grund, eller det at have højt til loftet og blå himmel, så er Elkær 15 det rigtige sted.

Hvis der er ønsker om en større grund, kan ekstra jord tilkøbes.
Hent salgsopstilling og dokumenter
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jens Ole Futtrup

Ejendomskonsulent, salg og vurdering

jof@landbrugsmaeglerne.dk

51 74 39 76