Ny pris

Fritidshus m. 9,6 ha frijord ved Vejlerne

Bygholmvej 63, 7742 Vesløs

Hermed har vi fornøjelsen af at udbyde den unikke ejendom "Bondeshus", beliggende ved Øsløs, cirka 15 km vest for Fjerritslev og nærmeste nabo til Vejlernes Fuglereservat nord for Limfjorden.

Ejendommens bygninger består af en spændende bolig med 242 m2 beboelsesareal. Boligen er kendetegnet ved de mange bygningsmæssige detaljer, og ikke mindst udsigten til fjord og sø fra terrasse og altan. Ud over boligen findes her blot en nyere udhusbygning med carport på 72 m2. Husets facader og træværk er nymalet i dette forår.

Jordtilliggendet består af varierede skovbevoksninger af både løv- og nåletræ, udyrket jord samt moseterræn med søer. En natur med en sammensætning, der favner et bredt spekter af både flora og fauna.

Denne ejendom byder da også på rige muligheder for at nyde et utal af naturoplevelser både på egen grund og i nærområdet, hvor særligt Nationalpark Thy skal fremhæves. Her kan desuden nævnes: vandreture; fugle observationer i reservatet; jagt; lystfiskeri i sø og fjord og naturligvis badestranden i fjorden.

Alt i alt en ejendom der skal opleves og mærkes.
Hent salgsopstilling og dokumenter
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din ejendom

Jesper Madsen

Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør

[email protected]

20 60 30 97