Send os en besked

KØBSPROCESSEN

KOM SIKKERT GENNEM HANDLEN

Landbrugsmæglerne er Danmarks førende ejendomsmæglervirksomhed indenfor salg af landbrugsejendomme, større gårde og godser samt skov- og naturejendomme. Vi kommer i hele landet og har et solidt lokalt kendskab i stort set alle dele af landet.

Vi arbejder professionelt med opgaverne og har kun et mål når vi hjælper dig med salget – nemlig at skaffe dig det bedst mulige resultat.

 

HVORDAN FORLØBER KØBSPROCESSEN

Hos Landbrugsmæglerne har vi en bred faglig ekspertise og mangeårig erfaring i branchen. Vi har et stærkt netværk af eksperter inden for alle de landbrugsfaglige, skattemæssige og juridiske områder. På den måde sikrer vi dig en professionel rådgivning på alle områder.

Når du søger en landbrugsejendom, kan du med fordel tilmelde dig vores køberkartotek. Her kan du angive dine krav og ønsker for den ejendom du søger. Efterfølgende får du direkte besked, når vi har en ejendom til salg, der matcher netop dine krav /ønsker.JEG VIL KØBE

Du har mulighed for at tilmelde dig vores køberkartotek. På den måde er du sikker på at du straks får en direkte besked, når vi får en ejendom til salg, som matcher dine krav/ønsker. Du har naturligvis også mulighed for at ringe til os og få en drøftelse af dine muligheder.

Som ung landmand/nyetableret er det i dag meget vanskeligt at skaffe finansiering. De fleste banker kræver en egenkapital på 25 % af det beløb man ønsker at købe ejendom for. Det betyder, at det for de fleste er umuligt, skaffe finansiering til køb af en fuldtidsbedrift.

Der skal derfor tænkes alternativt, hvis man som ung gerne vil etablere sig som landmand i dag.

Dansk Farm Management A/S (AP-pension) er en mulighed for at skaffe kapital. Det er kun ganske få bedrifter Dansk Farm Management har købt og det er bedrifter, der er erhvervet til meget lave priser. En anden mulighed er, at finde en anden investor og etablere et samarbejde med eller alternativt lave en alliance med sælgeren af en ejendom, med henblik på at udnytte succesionsmulighederne. – Der er med andre ord brug for nytænkning og kreativitet for at nå målet for unge landmænd.