Møllegård m. 15 ha - Hørning

Dørup Mølle er en fint beliggende lystejendom med en rummelig bolig, samt et jordtilliggende på 15,9 ha. Ejendommen er beliggende i et historisk kulturmiljø, og i en spændende natur, ganske ugeneret i den naturskønne ådal tæt ved Aarhus.

Den solide og rummelige bolig på 330 m2 beboelsesareal er indrettet som to lejligheder. Huset er løbende renoveret og fremstår i dag som en både hyggelig og praktisk bolig til den store familie eller to generationer. Fra huset er der en fantastisk udsigt over dalen og et par af ejendommens søer.

Ejendommens driftsbygninger udgøres af en stald- og ladebygning på 450 m2. I ladebygningen er der på 1. sal indrettet kontor med tekøkken, toilet- og badefaciliteter.

Jordtilliggendet fordeler sig med ca. 10 ha agerjord, ca. 1,5 ha græsjord og resten som remiser og natur. Agerjorden er i dag bortforpagtet, men kan frigøres til en ny ejer.

Med ejendommens mange søer, remiser og levende hegn finder man her et spændende fiskeri og en ganske enestående jagt.

Dørup Mølle er muligheden for familien, der ønsker et liv i naturen med det lille husdyrhold, heste, køer og får, men også med en beliggenhed tæt ved byens faciliteter, skole og institutioner og ikke mindst Aarhus.

Ejendommen er beliggende 12 km sydvest for Aarhus centrum; med blot 2 km til skole og daginstitutioner i Hørning.

Kontakt os

  • Jesper Madsen

  • Ejendomsmægler og skov- og landskabsingeniør
  • T: 86 24 40 00
  • M: 20 60 30 97

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning