Send os en besked

Præsentabel planteavlsejendom - Skive

Gammelgård er en markant og sjældent udbudt planteavlsgård med et samlet areal på 94,6 ha. hvoraf 89,37 ha er god agerjord JB 4-7 og ca. 5 ha er skov og natur.
Jorden ligger samlet i regulære marker og har været drevet økologisk siden 1998.

En lindetræs-alle´ leder til den lukkede gårdsplads med det præsentable stuehus på 465 m2. Stuehuset er oprindeligt genopført efter brand i 1880 og siden udvidet med sidefløjene i 1930. Stuehuset er restaureret i 1986, 1993, 1998 og 2003 og løbende vedligeholdt ude og inde, blandt andet med nyere blåglaseret tegltag og vedligeholdelses-
frie vinduer og døre i almuestil som passer til gårdens oprindelige stil.

Fra stuehuset er der udgang til den smukke park med store gamle træer, blomstrende buske, sø, stensætning, historisk rødbøg, drivhus og 2 terrasser. Fra haven er der endvidere direkte adgang til skoven, hvor en sti fører til endnu en sø, skoven består af 100-200 gamle bøge, ege og asketræer.

Der er gode muligheder for liberalt erhverv fra ejendommen, både i driftsbygningerne, men også i etablerede lokaler i stuehuset, hvorfra der tidligere har været drevet arkitekt stue.

Driftsbygningerne der danner den 4-længede gårdsplads er på ca. 2.900 m2 og rummer planlager/tørreri med JEMA kornanlæg samt lade, garager, værksted mv.

Ejendommens arealer byder på skøn natur og en rigtig god jagt.

Ejendommen er beliggende med kun 4 km til Skive by med skoler, daginstitutioner, strand og natur, så dette sted skal ses og opleves.


Kontakt os

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning